Μάντζιος: «Μας έλειψε το γκολ» (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μάντζιος: «Μας έλειψε το γκολ» (vid)

bet365

Ο Άκης Μάντζιος εκτίμησε ότι ο Άρης έκανε ό,τι περισσότερο μπορούσε για να αρχίσει με νίκη στην Interwetten Superlague.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε δημιουργία αλλά όχι το γκολ. «Ξεκινήσαμε νωθρά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ορθολογική ανάπτυξη, είχαμε υπομονή ξέροντας ότι ο αντίπαλος θα αμυνθεί χαμηλά, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν κάναμε το γκολ. Είναι πρώτη αγωνιστική, πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν και το άγχος της νίκης. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες», είπε και ρωτήθηκε για το στοιχείο που έλειψε από την ομάδα του.

«Μας έλειψε το γκολ. Η μπάλα πρέπει να μπει στα δίχτυα. Η ομάδα έχει πλάνο, οργάνωση στο παιχνίδι, δεν κάναμε το γκολ προχωράμε, υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα