Έκρηξη Φαν'τ Σχιπ στο Twitter: «Μόνο επτά Έλληνες παίκτες βασικοί στους big 5» (pic)

Newsroom
Έκρηξη Φαν'τ Σχιπ στο Twitter: «Μόνο επτά Έλληνες παίκτες βασικοί στους big 5» (pic)

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας είναι έξαλλος με το γεγονός ότι οι μεγάλες ελληνικές ομάδες δεν χρησιμοποιούν Έλληνες ποδοσφαιριστές, κάνοντας λόγο ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα ταυτότητας.

Έκρηξη προκάλεσε στον Τζον Φαν'τ Σχιπ το γεγονός ότι οι μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι στην πρώτη αγωνιστική της Super League Interwetten είχαν κυρίως ξένους παίκτες στις ενδεκάδες τους.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη, που όλοι μαζί είχαν συνολικά επτά Έλληνες ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα τους.

Ο Φαν'τ Σχιπ έκανε λόγο για πρόβλημα ταυτότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκάθαρα έχει ένα πρόβλημα ταυτότητας. Οι πέντε "μεγάλες" ομάδες (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης) έβαλαν στην ενδεκάδα τους την πρώτη αγωνιστική της ελληνικής Super League συνολικά επτά Έλληνες παίκτες. Μέσο όρο 1,4 σε κάθε ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα