Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Ατρόμητο»

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Ατρόμητο»

Newsroom
Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Ατρόμητο»

bet365

Ο στόπερ του Ατρόμητου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, σχολίασε το 0-0 εναντίον του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βρίσκεται λίγες μόνο ημέρες στην ομάδα και αγωνίστηκε σε ένα απαιτητικό ματς.

Μετά το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, ο αμυντικός του Ατρόμητου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φύγαμε με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή, συμπαγής ομάδα, τα καλύτερα έρχονται…».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται λίγες ώρες στην ομάδα:

«Γνωριστήκαμε και χθες στο ξενοδοχείο, καθίσαμε και τα είπαμε και δείξαμε στο γήπεδο ότι είμαστε ομάδα. Ο προπονητής, η διοίκηση μου έδειξαν από την αρχή εμπιστοσύνη, μου είπαν ότι «σε εμπιστευόμαστε, θέλουμε να έρθεις εδώ πέρα, να μας βοηθήσεις». Μίλησα και με τον προπονητή και μου είπε ότι ήθελε να παίξω και απ’ ότι φάνηκε ήταν σωστή η επιλογή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα