Μιλόγεβιτς: «Εχουμε παίκτες με ποιότητα» (vid)

Μιλόγεβιτς: «Εχουμε παίκτες με ποιότητα» (vid)

Newsroom
Μιλόγεβιτς: «Εχουμε παίκτες με ποιότητα» (vid)

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΚ έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του μετά το 3-0 της Ενωσης επί του Ιωνικού.

Με το 3-0 επί του Ιωνικού ξεκίνησε το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του. «Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά στο παιχνίδι. Θέλαμε αυτή τη νίκη, για… χίλιους λόγους. Αυτή η 11άδα κι αυτοί που έπαιξαν μπορεί να μην έχουν παίξει ξανά μαζί ποτέ. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις. Εχουμε παίκτες με ποιότητα. Εχουν πνεύμα νικητή. Προέρχονται από μεγάλες ομάδες. Εχουμε 24-25 ισάξιους παίκτες στην προπόνηση. Οποιον κι αν βάλετε δεν θα κάνατε λάθος. Με ευχαριστεί αυτό. Συνεχίζουμε δουλειά και ταπεινότητα. Είναι ωραίο όταν κερδίζεις, όμως υπάρχει και η επόμενη ημέρα», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο δεύτερο ημίχρονο και την παρουσία του Τσούμπερ. «Δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες. Ηρθε προχθές ο Τσούμπερ. Με δυο προπονήσεις και 'κούμπωσε'. Εχουμε κι άλλους. Τον Γέβτιτς για παράδειγμα. Υπάρχουν και οι τραυματίες που κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν γρήγορα και καλά. Να πω και ένα μπράβο στο ιατρικό τιμ. Χωρίς πολλά λόγια, ταπεινότητα και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα