Λούντκβιστ στο Gazzetta: «Είμαστε ενωμένοι, ο ένας θα διορθώσει το λάθος του άλλου»

Λούντκβιστ στο Gazzetta: «Είμαστε ενωμένοι, ο ένας θα διορθώσει το λάθος του άλλου»

Κώστας Ζάλιαρης
Λούντκβιστ στο Gazzetta: «Είμαστε ενωμένοι, ο ένας θα διορθώσει το λάθος του άλλου»

bet365

Ο Ραμόν Λούντκβιστ μιλώντας στο Gazzetta στάθηκε στην ενότητα του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Καθόλου ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα ο Σουηδός.

Το εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων των «πράσινων», ο Ραμόν Λούντκβιστ, αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της φετινής Super League Interwetten στο γήπεδο της Λεωφόρου, παίρνοντας θέση μπροστά από τους Μαουρίσιο και Ρούμπεν Πέρεθ.

Στην ανάπαυλα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μη έχοντας δει αυτά που ήθελε από τον Σουηδό, τον αντικατέστησε μαζί με τον Μαουρίσιο και πέρασαν στο ματς οι Ιωαννίδης και Αλεξανδρόπουλος.

Ο Λούντκβιστ λίγο μετά το ματς, μίλησε στο Gazzetta για τη νίκη (4-0) επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τον εαυτό του.

«Οι οπαδοί μας ήταν εκπληκτικοί, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, όχι όμως εγώ... Σίγουρα έχω παίξει πολύ καλύτερα στην καριέρα μου και δεν ήμουν καλός. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με τον εαυτό μου, όμως αυτό που μετράει είναι η νίκη που πήραμε με το μεγάλο σκορ» είπε αρχικά ο επιτελικός μέσος του Παναθηναϊκού.

  • «Μπορώ πολύ καλύτερα από αυτό που έδειξα»

Έχοντας παίξει κάτι παραπάνω από 20 λεπτά στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και 70' έχοντας ξεκινήσει βασικός κόντρα στη Λαμία, ο Λούντκβιστ συμπλήρωσε μονάχα ένα ημίχρονο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Το γεγονός πως δεν κατάφερε να κερδίσει περισσότερο χρόνο στο χορτάρι, τον έκανε να χαίρεται μεν για τη νίκη της ομάδας, αλλά τα έβαλε πολύ με τον εαυτό του για την κακή του απόδοση.

Αυτό που επαναλάμβανε χαρακτηριστικά στο Gazzetta ήταν πως:

«Μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα και αυτό δεν φάνηκε καθόλου στο ματς με τον Απόλλωνα. Μπορώ να είμαι πολύ καλύτερος από αυτό και να κάνω όσα μου ζητάει ο προπονητής μου».

Ο Λούντκβιστ και οι «πράσινοι»

  • «Όταν κάποιος κάνει λάθος, θα είμαστε εκεί να το διορθώσουμε»

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από τον χείριστο τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η περασμένη σεζόν ήξερε πως είχε τεράστια ανάγκη ένα θετικό ξεκίνημα.

Το 4-0 της Λεωφόρου, το βράδυ του Σαββάτου, του πρόσφερε την ευχάριστη έναρξη στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021-2022.

Ο Σουηδός χαφ των «πράσινων», στάθηκε στο κλίμα της ομάδας και στο γεγονός πως στο γήπεδο, ο καθένας θα τρέξει για τον άλλον και θα βοηθήσει ανά πάσα στιγμή.

«Δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί και είμαστε ενωμένοι. Το σημαντικό είναι πως ξέρουμε πως όταν κάποιος κάνει ένα λάθος, θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να τον καλύψουμε.

Αυτή τη στιγμή με τέτοια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και με τον κόσμο στο πλευρό μας, συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση και προφανώς και μέσα στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία και εξαιρετικό κλίμα» ανέφερε ο Λούντκβιστ στο Gazzetta.

Ο Λούντκβιστ στους πανηγυρισμούς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα