Χωρίς Ματέο Γκαρσία απέναντι στον ΟΦΗ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χωρίς Ματέο Γκαρσία απέναντι στον ΟΦΗ

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία δεν πάτησε… χορτάρι, 48 ώρες πριν την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ κι έτσι τέθηκε οριστικά εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου για την πρεμιέρα της Interwetten Superleague.

Ούτως ή άλλως, ο Αργεντίνος επιθετικός δεν είχε ρεαλιστικές πιθανότητες συμμετοχής καθώς συνεχίζει να υποβάλλεται σε πρόγραμμα θεραπείας έπειτα από το τράβηγμα που ένιωσε στον προσαγωγό στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Υπό τον φόβο πιο σοβαρού τραυματισμού (σ. σ. θλάση) δεν επιδιώχθηκε να μπει σε πρόγραμμα προπόνησης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας κι έτσι βγήκε οριστικά από το πλάνο του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Ματέο Γκαρσία ήταν και ο μοναδικός απόντας – βάσει του δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Άρης – από τη σημερινή (11/9) προπόνηση. Αντιθέτως, ο Μπρούνο Γκάμα συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα και ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα ή θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα