Παναιτωλικός: Χωρίς Φλόρες και Μπαρμπόσα κόντρα στον Αστέρα

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Χωρίς Φλόρες και Μπαρμπόσα κόντρα στον Αστέρα

bet365

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την αποστολή για την πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Φλόρες και Μπαρμπόσα να μένουν τελικά εκτός.

Έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο (11/9 - 18:15) είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος μετά την τελευταία προπόνηση την Παρασκευή ανακοίνωσε την αποστολή.

Πέραν των Λιάβα – Περέιρα που πρέπει να κάνουν υπομονή για κάποιους μήνες έως την επιστροφή τους στα επίσημα ματς, υπάρχουν ακόμα τέσσερις απουσίες παικτών. Ο Φλόρες έμεινε εκτός επειδή δεν έφτασε ακόμα στο Αγρίνιο μετά τα παιχνίδια της Εθνικής Ονδούρας, αλλά και οι Μπαρμπόσα, Μελίσσας, Αποστολάκης, που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς.

Στην αποστολή του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Ροντρίγκες, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Ζεστέντ, Μπακαδήμας, Μαλής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα