ΠΑΟΚ: O «πονοκέφαλος» του Λουτσέσκου και η διαχείριση του ρόστερ

ΠΑΟΚ: O «πονοκέφαλος» του Λουτσέσκου και η διαχείριση του ρόστερ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: O «πονοκέφαλος» του Λουτσέσκου και η διαχείριση του ρόστερ

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να αφήνει κάθε φορά εκτός αποστολής δυο μη κοινοτικούς από τους συνολικά επτά που υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Μπορεί για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, λόγω της ύπαρξης των ομάδων Β’, να μην ισχύει το όριο των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών που ανεξαρτήτου ηλικίας είναι πέντε, συν τρεις κάτω των 23 ετών, ωστόσο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου η παρουσία επτά συνολικά μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του «Δικεφάλου», για την σεζόν 2021-22, προκαλεί έναν… πονοκέφαλο, καθώς στην αποστολή ενός αγώνα πρωταθλήματος, πρέπει να υπάρχουν μόνο πέντε μη κοινοτικοί ανεξαρτήτου ηλικίας.

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θέσεις μη κοινοτικών καταλαμβάνουν οι Καγκάβα (Ιαπωνία), Εσίτι (Νιγηρία), Άκπομ (Αγγλία-Νιγηρία) και οι τέσσερις βραζιλιανοί, Ροντρίγκο, Αουγκούστο, Τέιλορ, Σίντκλεϊ.

Αυτό σημαίνει ότι αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να αφήνει εκτός αποστολής κάθε φορά δυο μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα