ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ινγκασον (vid)

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ινγκασον (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ινγκασον (vid)

bet365

O Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση και να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τον περασμένο Απρίλιο όταν και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, έχοντας υπερβάλλει εαυτόν στα τελευταία παιχνίδια των playoffs και του Κυπέλλου, Ελλάδας, ο Ίνγκι Ίνγκασον παραμένει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν, έχασε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία και τους πρώτους επίσημους αγώνες της νέας περιόδου.

Ο τραυματισμός και η μακρόχρονη απουσία στάθηκαν αιτία να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa Conference League, ωστόσο ο ίδιος δεν τα παράτησε ποτέ και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Καθημερινά ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και το ευχάριστο είναι πως το τελευταίο διάστημα έχει βγει στο γήπεδο και ξεκίνησε να προπονείται με μπάλα.

Όλα δείχνουν πως ο χρόνος, πλέον, κυλάει υπέρ του και σύντομα αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα