Πρόβλημα με Μαρινάκη στον ΟΦΗ

Πρόβλημα με Μαρινάκη στον ΟΦΗ

Newsroom
Πρόβλημα με Μαρινάκη στον ΟΦΗ

bet365

Ο δεξιός μπακ των Κρητικών ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πρόβλημα με τον Μαρινάκη προέκυψε στον ΟΦΗ, ενόψει της πρεμιέρας του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο έμπειρος δεξιός μπακ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, άρχισε θεραπεία και είναι αμφίβολος για το ματς της Δευτέρας (13/9) με τον Αρη.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μικρών σχέσεων και στημένες φάσεις περιελάμβανε η προπόνηση της ομάδας μας που έγινε το πρωί της Παρασκευής (10/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.


Ο Νίκος Μαρινάκης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και άρχισε θεραπεία, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κώστας Γιαννούλης, όπως οι Λάζαρος Λάμπρου και Απόστολος Διαμαντής.

Οι Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (11/9), στις 10:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα