Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Τίλικα, Σονί και Αλί Μπαμπά στο Αγρίνιο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Τίλικα, Σονί και Αλί Μπαμπά στο Αγρίνιο

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς με τον Παναιτωλικό (11/9, 18.15) με τον Ράσταβατς να μην υπολογίζει σε Σονί, Αλί Μπαμπά και Τίλικα.

Ο Τίλικα έχει υποστεί κάκωση στον τετρακέφαλο κι έτσι δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πρεμιέρα.

Ο Σονί, που έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμού, ενώ από την άλλη ο Νιγηριανός ακολουθεί το συντηρητικό πρόγραμμα που έχει λάβει από τους γιατρούς της ομάδας.

Το ευχάριστο είναι πως ο Ιγκλέσιας που είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Απόλλωνα είναι κανονικά στην αποστολή. Ο αρχηγός θα είναι παρών σε άλλη μια πρεμιέρα!

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων:

Τσιφτσής, Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Καστάνιο, Τασουλής, Αλβαρες, Καρμόνα, Ρούμπεν Γκαρθία, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Σάντε Φε, Γκόμες, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Ρετζίς, Καπίγια, Σίτο, Μπενίτο και Μπαράλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα