ΕΠΟ: Επικυρώθηκε το 1+1 για πτώση – άνοδο από SL1 σε SL2

Newsroom
ΕΠΟ: Επικυρώθηκε το 1+1 για πτώση – άνοδο από SL1 σε SL2

bet365

Στο πλαίσιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έγινε την Πέμπτη (9/9) οριστικοποιήθηκε με ψήφους 11-5 ότι από τη Super League Interwetten θα υποβιβάζεται απευθείας ο τελευταίος και ο προτελευταίος θα δίνει αγώνες μπαράζ.

Είναι πλέον οριστικό. Ο τελευταίος της Super League Interwetten θα υποβιβάζεται απευθείας ο τελευταίος και ο προτελευταίος θα δίνει αγώνες μπαράζ.

Στο πλαίσιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έγινε την Πέμπτη (9/9), οριστικοποιήθηκε με ψήφους 11-5 το 1+1 και δεν πέρασε, έτσι, η επιθυμία της Super League 2 να υποβιβάζονται απευθείας οι δύο τελευταίοι της μεγάλης κατηγορίας.

Εκτός από τον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, εκείνοι που ψήφισαν κατά του 1+1 ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League 2, Λεωνίδας Θωμαΐδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Δαμιανός Γαβριηλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα