«Παίζει» του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τον Ατρόμητο

«Παίζει» του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τον Ατρόμητο

Newsroom
«Παίζει» του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τον Ατρόμητο

bet365

Στον Ατρόμητο είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μεταγραφική προσθήκη της τελευταίας στιγμής και ο 29χρονος διεθνής στόπερ «παίζει» να γίνει κάτοικος Περιστερίου.

Στην Ελλάδα ενδέχεται να επιστρέψει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, καθώς «παίζει» να αποτελέσει την τελευταία προσθήκη του Ατρόμητου πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Ο 29χρονος Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τον Ιούλιο στην Αλ Φαΐχα της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο μετά από περίπου ένα μήνα έλυσε το συμβόλαιό του και είναι ελεύθερος. Ο Ατρόμητος εσχάτως έθεσε επί τάπητος της περίπτωσή του και όλα τα σενάρια είναι πιθανά/ορατά, ώστε να επαναπατριστεί ύστερα από μία και πλέον δεκαετία.

Ο 29χρονος στόπερ το 2010 είχε πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Σάλκε. Εκεί έμεινε μια τετραετία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή. Επειτα ακολούθησε η μετακίνηση σε Λειψία και Αμβούργο, από το οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020, υπογράφοντας στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Αν υπάρξει deal τότε θα αποτελέσει τη 13η μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Περιστερίου, η οποία έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά με την απόκτηση των Καστεγιάνο, Καρτάλη, Πισάνο, Πίριτς, Μπεντινέλι, Κουλούρη, Βασιλαντωνόπουλου, Χατζηϊσαΐα, Κλωναρίδη, Σπιριντόνοβιτς και Ντένιτς.

Ο διεθνής στόπερ βρίσκεται αυτό το διάστημα στις κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σχιπ στην Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ με τη φανέλα της «γαλανόλευκης» μετράει 35 συμμετοχές (4 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα