Ιωνικός: Παραμονή πάση θυσία

Ιωνικός: Παραμονή πάση θυσία

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ιωνικός: Παραμονή πάση θυσία

bet365

Ο Ιωνικός είναι στα σαλόνια της Super League Interwetten ύστερα από 14 χρόνια και στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή της ομάδας!

Λίγο μετά τα μέσα Μαΐου, η πλατεία Σπάθας γεμίζει από κόσμο που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Ο Ιωνικός ύστερα από 14 χρόνια επέστρεψε στη Super League Interwetten με την οικογένεια Τσιριγώτη να πραγματοποιεί το όνειρο κάθε φίλου της ομάδας.

Αυτό το όνειρο που έψαχνε να πάρει σάρκα και οστά μετά την απομάκρυνση του Χρήστου Κανελλάκη από τον προεδρικό θώκο.

Η διοίκηση της ομάδας εμπιστεύτηκε τον Δημήτρη Σπανό δίνοντάς του τα κλειδιά για να χτίσει μια ομάδα που θα κερδίσει την παραμονή. Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ που πήρε την άνοδο αποχώρησε με αποτέλεσμα να χτιστεί μια νέα ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήρθαν 19 (!) παίκτες (θα γίνουν μίνιμουμ 20 με την προσθήκη του Τσιγκρίνσκι) και το στοίχημα είναι να δέσουν όλοι αυτοί μεταξύ τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο

ΗΡΘΑΝ: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιώργος, Χριστοδουλής, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Θεοδόσης Μαχαίρας, Ροτζέριο Τουράμ, Τζέρσον Καμπράλ, Λουάν Λέιτε, Βούλνετ Μπάσα, Αϊάς Αοσμαν, Αλεσί Ρομαό, Νιντιέρ Ντελγκάδο, Σαλβαδόρ Σάντσες, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ντάλσιο, Αλμπέρτο Μπουένο, Γιώργος Βαλεριάνος, Γιάννης Κιάκος, Γιώργος Μύγας, Νίκος Βαφέας

ΕΦΥΓΑΝ: Μιχάλης Κύργιας, Δημήτρης Κοτσώνης, Μάρτιν Ρόλε, Ματίας Κάστρο, Μανώλης Φαζός, Νίκος Μουστάκης, Γκουρτζίντερ Σινγκ, Αμπούντ Ομάρ, Μιχάλης Κουιρουκίδης, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Ιμπραχίμα Νιάσε, Θανάσης Παπαγεωργίου, Φρανκ Ερίκ Τιεντσό, Ισαάκ Κονέ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Εμπειρος κόουτς γενικά, αλλά όχι για τη Super League Interwetten. Ο Ιωνικός του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί σε ομάδα Α' κατηγορίας, με τον ίδιο να εξαργυρώνει τη δεύτερη άνοδο που πανηγυρίζει (είχε ανεβάσει και τον Αρη τη σεζόν 2017-2018).

Ο Δημήτρης Σπανός

ΑΣΤΕΡΙ: Ρομαό και Κάνιας μοιράζονται τον τίτλο του «αστεριού». Αμφότεροι έχουν παίξει στο υψηλότερο επίπεδο (Champions League) και έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο πρώτος με τον Ολυμπιακό κι ο δεύτερος με τον ΠΑΟΚ. Αναμφισβήτητα η παρουσία τους προσδίδει ποιότητα, εμπειρία και... κλάση!

Κάνιας-Ρομαό

LIKE AN παραμείνει στην κατηγορία κερδίζοντας το στοίχημα της παραμονής.

UNLIKE ΑΝ επιστρέψει εκεί απ' όπου ήρθε.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "11 27 ATROMITOSFC 5 letBt 7 10 NE H E"

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ GAZZETTA: Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχουν φαβορί για τον... υποβιβασμό. Για μια νέα ομάδα όπως ο Ιωνικός θα είναι πολύ δύσκολο το έργο της παραμονής, ενώ δεν μπορεί να κριθεί από τα φιλικά καθότι το θέμα του κορονοϊού πήγε πολύ πίσω στον προγραμματισμό της. Επέστρεψε στην κατηγορία ύστερα από 14 χρόνια και στερείται εμπειρίας σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να παραμείνει στην κατηγορία για την οποία και θα παλέψει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα