Απόλλων Σμύρνης: Στόχος μια άνετη παραμονή (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: Στόχος μια άνετη παραμονή (vid)

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης, που «έκλεψε τις εντυπώσεις» με την απόκτηση του Μπρούνο Αλβες, επιδιώκει σε μια εύκολη παραμονή δείχνοντας ότι κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Στόχος της οικογένειας Μονεμβασιώτη δεν είναι να έχει απλά μια ομάδα που θα σώζεται στο... νήμα. Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να εξελιχτεί και να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Αυτό το καλοκαίρι, έφυγαν συνολικά 16 παίκτες και ήρθαν 11. Μάλιστα, προηγήθηκε η αλλαγή στον πάγκο της ομάδας με τον Μάκη Χάβο να δίνει τα χέρια με τη διοίκηση για το διαζύγιο τους και ο Γιάννης Πετράκης τον διαδέχτηκε με σκοπό να χτίσει μια ομάδα που θα παρουσιάσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα απ' αυτήν που είδαμε - ειδικά - στα play out.

ΗΡΘΑΝ: Τουτουαρίμα, Γιώργος Παπαγεωργίου, Αντώνης Ντεντάκης, Νίκολας Μαρτίνες, Γιώργος Παμλίδης, Ηλίας Κυρίτσης, Φάμπρι Κάστρο, Φλορεντίν Ματέι., Γουαϊντί Σαχλί, Ρατζίβ Φαν Πάρα, Μπρούνο Αλβες

ΕΦΥΓΑΝ: Σάββας Τσμπούρης, Νίκος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Ρόδης, Τάσος Λαγός, Αντονί Μουνιέ, Ρίτσι Κιτοκό, Θανάσης Καραγκούνης, Διαμαντής Χουχούμης, Μαρκ Φερνάντεθ, Αντρέ Καλισίρ, Κάρλο Μπρούσιτς, Γιάννης Βάρκας, Θεόδωρος Χειρίτραντας, Μανώλης Πατράλης, Ισραελ Κολ, Τόμας Μπεντινέλι,

​​

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Γιάννης Πετράκης αποτελούσε και στο παρελθόν τον διακαή πόθο του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη αλλά ποτέ δεν είχαν καταφέρει οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Αυτό έγινε φέτος μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο. Ο 62χρονος κόουτς, μετά τον Απόλλωνα Λεμεσού επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ είναι στον πάγκο αθηναϊκής ομάδας για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-2011 όταν είχε προπονήσει τον Ιωνικό. Εχει στα χέρια του το υλικό για να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή και μένει να δούμε το πόσο καλά την έχει «δέσει» για να επιτευχθεί ο στόχος.

ΑΣΤΕΡΙ: Αναμφισβήτητα ο Μπρούνο Αλβες είναι ο παίκτης-ηγέτης που έλειπε από τα αποδυτήρια της ομάδας. Ο Πορτογάλος στόπερ χαρίζει λάμψη, ακόμα και στα 39 του, όχι μόνο στον Απόλλωνα αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

LIKE AN: Παραμείνει στη Super League Interwetten, χωρίς να ζοριστεί

UNLIKE ΑΝ: Κάνει πισωγύρισμα και επιστρέψει στη Super League 2

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ GAZZETTA: Είναι μια ομάδα που έχει πλέον και την εμπειρία και σε σχέση με πέρυσι έχει στο ρόστερ της παίκτες με περισσότερη ποιότητα, ενώ στον πάγκο είναι ο έμπειρος Γιάννης Πετράκης. Εύκολα ή δύσκολα η ομάδα θα παραμείνει στη Super League Interwetten και θα αγωνιστεί σ' αυτήν για τρίτη σερί χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα