Ατρόμητος: Έτοιμος για το come back (vids)

Ατρόμητος: Έτοιμος για το come back (vids)

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος: Έτοιμος για το come back (vids)

bet365

Ο Ατρόμητος επιθυμεί να αφήσει πίσω την προηγούμενη διετία και να γίνει ξανά πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Σπανός όχι μόνο έμεινε στον Ατρόμητο, αλλά αποφάσισε το καλοκαίρι να τα αλλάξει όλα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος πήρε «σκούπα» και έκανε σαρωτικές αλλαγές, τόσο στο έμψυχο δυναμικό και στη θέση του προπονητή όσο και στους ανθρώπους που στελεχώνουν διοικητικά την ομάδα.

Οι Περιστεριώτες θέλουν το πάθημα των δύο προηγούμενων ετών να τους γίνει μάθημα και να αφήσουν πίσω τους τις κακές εντυπώσεις. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα ανταγωνιστική απέναντι σε όλους, που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου παραμένει πάντα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν γεμάτο με εντυπωσιακές κινήσεις για τους Περιστεριώτες. Διότι μπορεί να αποχώρησε η… μισή περυσινή ομάδα (και ο προπονητής), ωστόσο η διοίκηση προχώρησε σε 13 μεταγραφές, καθώς σήμερα (9/9) ολοκληρώθηκε και εκείνη του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ήρθαν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν επίπεδο τον Ατρόμητο και να τον μετατρέψουν σε έναν εκ των πρωταγωνιστών του φετινού πρωταθλήματος.

ΉΡΘΑΝ: Αλέξανδρος Καρτάλης, Ματίας Πισάνο, Τόμας Μπεντινέλι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Χατζηισαϊας, Μάριος Τζαβίδας, Κενάν Πίριτς, Βίκτωρας Κλωναρίδης, Ντάνι Καστεγιάνο, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόερτζε Ντένιτς, Κυριάκος Παπαδόπουλος.

ΕΦΥΓΑΝ: Ανδρέας Γιαννιώτης, Γιώργος Μανούσος, Κλαρκ Ενσικουλού, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκο Γκάλο, Αμίρ Αγκάγιεφ, Χρήστος Θεοδωράκης, Μπράιτ Εντομβόγι, Δημήτρης Γούτης, Μπόγιαν Μάτιτς, Μπράιαν Ραμπέγιο, Πέτρος Γιακουμάκης, Εμιλιάνο Μπουλάρι, Γιόσιπ Τομάσεβιτς, Χαβιέ Ούμπιδες (σταμάτησε), Ρονάλντο Σάνι, Αντώνης Τριμμάτης, Γιάννης Οικονομίδης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Άνχελ Λόπεθ ήρθε το φετινό καλοκαίρι στον Ατρόμητο έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν στον Βόλο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του και το γεγονός ότι ανέλαβε την θεσσαλική ομάδα την τελευταία στιγμή κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κινήσει την προσοχή των ανθρώπων του Ατρομήτου.

Ο Γιώργος Σπανός εντυπωσιάστηκε από την ομάδα του Βόλου στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο, αλλά και σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς και από την προσωπικότητα του Ισπανού προπονητή, με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβει στους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο των Περιστεριωτών μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη.

Ο Λόπεθ λάτρης του 4-2-3-1, σκοπεύει να κάνει το παραπάνω βήμα με την ομάδα του Περιστερίου και όπως δηλώνει θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική που θα κοιτάει στα μάτια τον αντίπαλο και θα διεκδικεί στα ίσια τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ευθύμη Κουλούρη παρότι στον φετινό Ατρόμητο θα μπορούσαν να διεκδικήσουν αρκετοί αυτό τον τίτλο. Ο 25χρονος επιθετικός επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια έπειτα από δύο σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Τουλούζ, που μάλλον θα προτιμούσε να ξεχάσει.

Ο Κουλούρης θέλει ένα νέο restart στην καριέρα του και να γίνει ο ηγέτης της επίθεσης του Ατρομήτου, όπως είχε κάνει και στην πρώτη του θητεία στο Περιστέρι, ερχόμενος από τον ΠΑΟΚ. Τη σεζόν 2018/19 κατάφερε σε 35 συμμετοχές με τον Ατρόμητο να πετύχει 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (19 στη Super League).

Το θετικό για τον 25χρονο επιθετικό είναι ότι επέστρεψε σε μια ομάδα που την ξέρει και τον ξέρουν. Επομένως δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής και είναι ξεκάθαρο ότι πάνω του θα «χτιστεί» κατά ένα μεγάλο ποσοστό ο νέος Ατρόμητος.

LIKE ΑΝ: Καταφέρει να μπει στα πλέι οφ και διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Αυτός είναι ο μεγάλος και ο κρυφός πόθος των Περιστεριωτών και το μαρτυρούν ξεκάθαρα οι κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, και το Κύπελλο παραμένει πάντα στόχος για τον Ατρόμητο.

Σε πρώτη φάση πάντως, ο στόχος είναι δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που θα ικανοποιεί τον κόσμο της με την εικόνα που θα παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο. Γι αυτό και η διοίκηση προχώρησε στην επιλογή Λόπεθ και στην απόκτηση ποιοτικών και έμπειρων ποδοσφαιριστών που έχουν κίνητρο να διακριθούν μέσω του Ατρομήτου. Τα στοιχήματα φέτος είναι πολλά και για πολλούς στην ομάδα του Περιστερίου.

UNLIKE ΑΝ: Ο Ατρόμητος δείξει το πρόσωπο των δύο προηγούμενων ετών και φτάσει στο τέλος της σεζόν να αγωνίζεται στα πλέι άουτ. Η εικόνα της τελευταίας διετίας ήταν απογοητευτική για μια ομάδα που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Ο Λόπεθ καλείται να ξορκίσει την… κατάρα των προκατόχων του και να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Στα φιλικά έδειξε ότι ακόμα το ψάχνει και ήδη οι πρώτες μουρμούρες έκαναν την εμφάνισή τους αφού ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει νίκη στα δέκα συνολικά φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Με αυτό το ρόστερ που έχει ο φετινός ο Ατρόμητος και τις κινήσεις που έγιναν σε όλα τα επίπεδα το καλοκαίρι θα είναι άδικο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το «κλειδί» στον φετινό Ατρόμητο είναι ο Άνχελ Λόπεθ. Από αυτόν εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό το που θα φτάσει ο Ατρόμητος. Οι κινήσεις από την διοίκηση έγιναν (και με το παραπάνω) και πολλοί μιλούν για το καλύτερο και πληρέστερο ρόστερ της ιστορίας των Περιστεριωτών. Αν ο Ισπανός τεχνικός καταφέρει να βρει την κατάλληλη φόρμουλα τότε ο Ατρόμητος θα επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Με αυτό το ρόστερ πάντως, αργά ή γρήγορα ο Ατρόμητος θα βρει τα πατήματά του και δύσκολα θα παρουσιάσει εικόνα ανάλογη με την περυσινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα