Ποστάρισμα Βατσλίκ: «Υπάρχει πόνος αλλά δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό»

Δημήτρης Τομαράς
Ποστάρισμα Βατσλίκ: «Υπάρχει πόνος αλλά δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό»

bet365

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ του Ολυμπιακού έκανε post όπου αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του στην Εθνική της χώρας του.

Ειδικότερα στο post του ο Τόμας Βατσλίκ αναφέρει ανάμεσα στα άλλα κάνοντας μνεία και στο πρόβλημα τραυματισμού του: «Όσοι είδατε τον αγώνα την Κυριακή προφανώς καταλάβατε ότι δεν τελείωσα το ματς λόγω τραυματισμού. Συμφωνήσαμε με την Εθνική ομάδα πως έπρεπε να επικεντρωθώ στο πως να ανακάμψω. Υπάρχει πόνος αλλά δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό. Λυπάμαι που δεν βοήθησα παραπάνω την Εθνική. Το παράξενο είναι πως πρόκειται για τη 2η φορά που με χτυπάει ο Λουκάκου σε αγώνα. Και στις δύο περιπτώσεις βέβαια δεν είχε τέτοια πρόθεση. Θα υποστηρίζω από απόσταση την Εθνική καθώς 'πέταξα' για την Αθήνα το πρωί (εννοεί την Τρίτη). Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά το Σαββατοκύριακο οπότε θα επικεντρωθώ στο να δώσω το παρών και να βοηθήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα