Παναθηναϊκός: Η «πρώτη» με γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος (vid)

Παναθηναϊκός: Η «πρώτη» με γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η «πρώτη» με γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος (vid)

bet365

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έκανε το πρωί της Τρίτης την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού και «συνδέθηκε» με τα δίχτυα.

Το πρωί της Τρίτης, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έβαλε τα... ρούχα της δουλειάς και έκανε την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Μετά το θερμό καλωσόρισμα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το καθιερωμένο τούνελ με τις light φάπες στους νεοφερμένους, ο Αργεντινός εξτρέμ πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και αναμένεται να είναι στην αποστολή για την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο στην Λεωφόρο.

Μάλιστα, ο «Ελ Τούκου» σκόραρε κι ένα γκολ στο διπλό, όπως μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων και στο βίντεο της «πράσινης» ΠΑΕ που είναι αφιερωμένο στην... πρεμιέρα του Παλάσιος στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα