Οριστικό: Εκλεισε στη Κόνιασπορ ο Χασάν

Οριστικό: Εκλεισε στη Κόνιασπορ ο Χασάν

Newsroom
Οριστικό: Εκλεισε στη Κόνιασπορ ο Χασάν

bet365

Ολυμπιακός και Κόνιασπορ συμφώνησαν σε όλα και ο Χασάν πετάει άμεσα στην Τουρκία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Τι προβλέπει το deal.

Οι πληροφορίες ήθελαν τις δύο ομάδες να είναι κοντά σε συμφωνία. Μία συμφωνία που ολοκληρώθηκε και τυπικά το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Χασάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και στην Κόνιασπορ.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον τουρκικό σύλλογο και ο Αιγύπτιος θα δοθεί δανεικός για την επόμενη σεζόν. Στην συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς από πλευράς Κόνιασπορ (χωρίς να έχει γινεί γνωστό το ποσό).

Ο Χασάν είχε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των Τούρκων και θα μεταβεί άμεσα στην γειτονική χώρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Αιγύπτιος είχε φορέσει τα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι του 2018 ως δανεικός από την Μπράγκα με τον Ολυμπιακό να τον αγοράζει το καλοκαίρι του 2019.

Σε αυτά τα τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό, ο Χασάν έχει αγωνιστεί σε συνολικά 95 αγώνες έχοντας πετύχει 38 γκολ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα