ΑΕΚ: Η διαχείριση του Μιλόγεβιτς, οι επιστροφές και το πλάνο ενόψει έναρξης

ΑΕΚ: Η διαχείριση του Μιλόγεβιτς, οι επιστροφές και το πλάνο ενόψει έναρξης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η διαχείριση του Μιλόγεβιτς, οι επιστροφές και το πλάνο ενόψει έναρξης

bet365

Η ΑΕΚ μπαίνει αυτή τη βδομάδα σε ρυθμούς έναρξης πρωταθλήματος, με τα προβλήματα τραυματισμών να μειώνονται και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει να διαχειριστεί αρκετές επιλογές στα πλάνα του.

Μπήκαμε στην εβδομάδα της έναρξης της Super League Interwetten με την ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για να αρχίσει τις εγχώριες υποχρεώσεις της, έχοντας πει πολύ νωρίς «αντίο» στα ευρωπαϊκά της καθήκοντα μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ. Έπειτα από αυτή την αποτυχία οι κιτρινόμαυροι πάτησαν... γκάζι στο μεταγραφικό κομμάτι και προχώρησαν σε προσθήκες ποιότητας και εμπειρίας, όπως αυτές των Άμραμπατ, Τσούμπερ και Γέβτιτς, πραγματοποιώντας συνολικά 13 μεταγραφές που γέμισαν το ρόστερ.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πως θα διαχειριστεί ο Μιλόγεβιτς ένα ρόστερ με αρκετές επιλογές

Την προσεχή Κυριακή (12/9 – 20:30) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και από εδώ και πέρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα διαχειριστεί το υλικό που έχει στα χέρια του. Το... μπαλάκι είναι πλέον στον 51χρονο Σέρβο τεχνικό, ο οποίος σε κάθε θέση διαθέτει αρκετές επιλογές. Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι υπάρχουν διάφοροι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε πάνω από μια θέσεις, κάτι που δίνει στον Μιλόγεβιτς ευελιξία κινήσεων τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και σε επίπεδο σχηματισμών, όπως είχαμε αναλύσει. Με ένα ματς την εβδομάδα η διεκδίκηση μιας θέσης στο αρχικό σχήμα γίνεται ακόμη πιο έντονη και ο Μιλόγεβιτς εκτός από την ομοιογένεια σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα, καλείται να διαχειριστεί και τις πολλές λύσεις που θα έχει για την ενδεκάδα.

Ο Μιλόγεβιτς με τον Αμραμπατ

Μειώθηκαν τα προβλήματα, πλησιάζει και η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία

Μάλιστα, ο Μιλόγεβιτς έχει πλέον σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους καθώς τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν διάφορους παίκτες άρχισαν να μειώνονται το τελευταίο διάστημα. Ο Γαλανόπουλος, ο Χατζισαφί, ο Σάκχοφ, ο Μπακάκης και ο Σιμόες μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς στις προπονήσεις και πλέον είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Ειδικά στην περίπτωση του Σιμόες, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο και μάλιστα αισθάνεται πολύ καλά, έχοντας δουλέψει σωστά στο διάστημα της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στον χόνδρο.

Πλέον τα μοναδικά προβλήματα είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τους Τσιντώτα και Λιβάι Γκαρσία, με τον Μιλόγεβιτς να ευελπιστεί πως δεν θα παρουσιαστεί κάποιο νέο από τις επιστροφές των διεθνών σε λίγες μέρες. Μάλιστα, όσον αφορά τον 24χρονο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο οποίος είχε προχωρήσει σε επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο, τα πηγαίνει πολύ καλά στο ατομικό πρόγραμμα και είναι θέμα χρόνου μέσα στις επόμενες μέρες να επιστρέψει και αυτός σε κανονικές προπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα ακόμα και για το ματς με τον Ιωνικό, ωστόσο το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος από το εκτός έδρας ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο ματς ΑΕΚ-Βελέζ

Στόχος να πέσουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις ενόψει της σέντρας

Σήμερα Δευτέρα (6/9) οι Κιτρινόμαυροι έχουν ρεπό και επιστρέφουν πλέον από αύριο για να μπουν σιγά - σιγά σε... mood πρεμιέρας, με τους διεθνείς να ενσωματώνονται και αυτοί μέσα στις επόμενες ημέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα οι ρυθμοί στα Σπάτα ανέβηκαν από τον Μιλόγεβιτς με τους παίκτες να προπονούνται σε υψηλή ένταση. Το πλάνο, ωστόσο, από Τρίτη (7/9) είναι να πέσουν οι ρυθμοί προκειμένου η ΑΕΚ να παρουσιαστεί με περισσότερη φρεσκάδα και πανέτοιμη για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα