Παλάσιος για Παναθηναϊκό: «Δεν είχα αμφιβολία, στόχος ένας τίτλος» (vid)

Παλάσιος για Παναθηναϊκό: «Δεν είχα αμφιβολία, στόχος ένας τίτλος» (vid)

Newsroom
Παλάσιος για Παναθηναϊκό: «Δεν είχα αμφιβολία, στόχος ένας τίτλος» (vid)

bet365

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος αναφέρθηκε στην πίεση που άσκησε ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, την αποφασιστικότητά του για να φορέσει τα πράσινα δίχως δεύτερες σκέψεις και τον στόχο που έθεσε για να πανηγυρίσει τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Τούκου» Παλάσιος στην κάμερα της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Όταν έφτασε η πρόταση, προσπαθήσαμε τόσο εγώ όσο και ο εκπρόσωπός μου να "σπρώξουμε" τα πράγματα. Έμαθα για τα σχόλια των φιλάθλων και μου άρεσε αυτή η ευκαιρία καθώς και η πρόκληση να έρθω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Νιώθω χαρούμενος.

Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τα νέα. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο βήμα στην καριέρα μου, σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν είχα καμία αμφιβολία. Διάφοροι φίλοι μου έχουν περάσει από την Ελλάδα. Μου έγραψαν και μου μίλησαν πολύ όμορφα για τον σύλλογο και την Αθήνα. Αυτό με παρακίνησε να έρθω. Η οικογένειά μου με στήριξε.

Ήξερα ότι έχουν περάσει πολλοί Αργεντίνοι από εδώ. Θέλω να συνεισφέρω με τον τρόπο μου και να βάλω την ομάδα στο υψηλότερο δυνατό σημείο. Θα παλέψω και θα δουλέψω για αυτό.

Από μικρό παιδί ήθελα να έρθω στην Ευρώπη. Στόχος μου είναι η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, κατακτώντας έναν τίτλο. Θέλω να τα καταφέρω και σε ατομικό επίπεδο. Πιστεύω με θυσίες και καθημερινή δουλειά θα τα καταφέρω.

Είδα ότι με υποστηρίζουν, μου έστειλαν φωτογραφίες και μηνύματα, που με έκαναν χαρούμενο. Το δικό μου μήνυμα είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό δουλεύοντας καθημερινά. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε με δύναμη για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα