Παναθηναϊκός: Το «7» ο Ιωαννίδης, άλλαξε και ο Κώτσιρας

Παναθηναϊκός: Το «7» ο Ιωαννίδης, άλλαξε και ο Κώτσιρας

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Το «7» ο Ιωαννίδης, άλλαξε και ο Κώτσιρας

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άλλαξαν αριθμούς στις φανέλες τους ενόψει της νέας σεζόν, με τους Φώτη Ιωαννίδη και Γιάννη Κώτσιρα να παίρνουν νέα νούμερα. Το 91, λόγω έτους γέννησης, ο Μπρινιόλι.

Ο Φώτης Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ο Σαβιέρ αποχώρησε από το «τριφύλλι» κι αφού έμεινε δίχως κάτοχο το «7», το ... καπάρωσε ο νεαρός επιθετικός της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Λόγω της δικής του επιλογής, άλλαξε και ο Γιάννης Κώτσιρας που θα παρουσιάζεται στο γήπεδο έχοντας στην πλάτη το «27», το οποίο είχε μέχρι πρότινος ο Ιωαννίδης.

Από εκεί κι έπειτα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακας λόγω και του έτους γέννησής του επέλεξε το 91, ενώ, ως γνωστόν, οι Βιτάλ και Παλάσιος πήραν τα 98 και 34 αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα