Φιλική ήττα του Ιωνικού με τον Τσιγκρίνσκι βασικό

Φιλική ήττα του Ιωνικού με τον Τσιγκρίνσκι βασικό

Newsroom
Φιλική ήττα του Ιωνικού με τον Τσιγκρίνσκι βασικό

bet365

Οι Νικαιώτες έκαναν πολλές δοκιμές στο 3-1 που έχασαν από τον Διαγόρα, όπου στο αρχικό τους σχήμα βρέθηκε ο Ουκρανός στόπερ κάτι που «φωτογραφίζει» εξελίξεις γύρω από το μέλλον του.

Την ήττα με 3-1 γνώρισε σήμερα (5/9) ο Ιωνικός από τον Διαγόρα, στο τελευταίο του καλοκαιρινό φιλικό. Οπου ο Δημήτρης Σπανός χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες του που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής και έκανε πάρα πολλές δοκιμές. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές όπως οι Κάνιας, Ρομαό, Μπάσα και Ντάλσιο, ενώ ο Οσμάν βρίσκεται εκτός Ελλάδος λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική Συρίας.

Για την ομάδα της Νίκαιας σκόραρε ο Τουράμ στο 73' οπότε και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ, ενώ νωρίτερα ο Μύγας είχε δοκάρι.

Ωστόσο η «είδηση» από το παιχνίδι της Φυλής ήταν άλλη. Στο αρχικό σχήμα του Ιωνικού ξεκίνησε ο Τσιγκρίνσκι, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός που μέχρι πρότινος ήταν στην ΑΕΚ και τις τελευταίες εβδομάδες κάνει με την ομάδα προπονήσεις, με σκοπό να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η παρουσία του στους πρώτους 11 «φωτογραφίζει» πως πλέον υπάρχει πρόσφορο έδαφος ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, καθώς φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι που να τον καλύπτει. Ετσι ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το μέλλον του 35χρονου στόπερ και τελικά να παραμείνει στη χώρα μας.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε με τους Αναγνωστόπουλο, Ντελγκάδο, Τσιγκρίνσκι, Κιάκο, Τσιριγώτη, Λουάν, Πογοσιάν, Ματσούκα, Λένις, Μπουένο, Μάναλη. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Σάντσεζ, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Πογοσιάν, Μπουένο, Καμπράλ, Λένις και Τουράμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα