Ολυμπιακός: Οι τρεις παίκτες που μπορεί να αποδειχθούν λίρα εκατό (vid)

Ολυμπιακός: Οι τρεις παίκτες που μπορεί να αποδειχθούν λίρα εκατό (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι τρεις παίκτες που μπορεί να αποδειχθούν λίρα εκατό (vid)

bet365

Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει παίκτες με την προοπτική να δώσουν σημαντικές βοήθειες τη σεζόν που ξεκινά και επίσημα τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ολυμπιακός πάντα ψάχνει τις ξεχωριστές ευκαιρίες και παίκτες που είτε παίζουν παραπάνω από μία θέσεις είτε είναι σε μικρή και καλή ηλικία. Και φέτος οι Ερυθρόλευκοι έχουν επενδύσει σε παίκτες που μπορούν να τους δώσουν πολλά περισσότερα από τις εκτιμήσεις και τις προσδοκίες που υπάρχουν. Στο υπάρχον ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τέτοιες περιπτώσεις:

ΣΒΕΤΟΖΑΡ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Ο Σέρβος δεν είναι στις επιλογές για βασικός στόπερ. Ωστόσο στην επιστροφή του από τον δανεισμό του έχει δείξει καλά στοιχεία και ήδη έχει κάνει 3 συμμετοχές φέτος. Δυνατό κορμί και με καλές τοποθετήσεις σε ηλικία 21 ετών και με ύψος 1.86 μέτρα και ενώ μπορεί να παίξει και εξάρι. Γεννημένος στη Βοσνία αλλά έχοντας και σερβικό διαβατήριο και παίζοντας στις μικρές Εθνικές της Σερβίας.

ΜΙΧΑΛ ΚΑΡΜΠΟΒΝΙΚ: Το πολωνικό... πασπαρτού. Ο Πολωνός στα 20 του χρόνια έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο στον Ολυμπιακό στο φιλικό με τον Άρη. Αν και δεξιοπόδαρος παίζει δεξί και αριστερό μπακ ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ (εξάρι ή και οκτάρι). Είναι παίκτης σε πολύ καλή ηλικία και με ταλέντο και background να δώσει σημαντικές βοήθειες και ενώ είναι διεθνής με τη χώρα του.

Καρμπόβνικ

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Στα 20 του χρόνια ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός έχει και ταλέντο αλλά και ποδοσφαιρικό θράσος. Παίζει εξάρι, οκτάρι αλλά και πλάγιος επιθετικός, δηλαδή τουλάχιστον σε τρεις θέσεις. Σε 4 συμμετοχές φέτος με τον Ολυμπιακό είχε 1 γκολ, αυτό του 1-1 με τη Λουντογκόρετς. Άλλοτε παίκτης της Λιλ και διεθνής με τη Γουϊνέα.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα