Πάτησε Αθήνα ο Παλάσιος για τον Παναθηναϊκό (vids)

Πάτησε Αθήνα ο Παλάσιος για τον Παναθηναϊκό (vids)

Νίκος Αθανασίου
Πάτησε Αθήνα ο Παλάσιος για τον Παναθηναϊκό (vids)

bet365

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος βρίσκεται στην Αθήνα από το απόγευμα της Κυριακής και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε... διαβασμένος και για την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Το Gazzetta ήταν εκεί.

Το βράδυ της Τρίτης «σφράγισε» την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και από το απόγευμα της Κυριακής ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι στην Αθήνα για λογαριασμό του «Τριφυλλιού»! Ο Αργεντινός εξτρέμ πάτησε Ελλάδα στις 17.15 μέσω Φρανκφούρτης και διαπίστωσε με το... καλημέρα το πόσο σημαντικό τον θεωρούν οι φίλοι των «πρασίνων», καθώς μερικοί από αυτούς βρέθηκαν στον αεροδρόμιο και τον χειροκρότησαν κατά την άφιξή του.

Ο Αργεντινός αμέσως μετά την άφιξή του θα πάει στο Κορωπί προκειμένου να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες κι από εκεί και πέρα να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Εμφανίστηκε... καταπράσινος!

Με το «καλημέρα» στην Ελλάδα ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μπήκε στο... κλίμα αφού έκανε άκρως Παναθηναϊκή εμφάνιση. Ο Αργεντίνος παρουσιάστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους με μάσκα της νέας του ομάδας, κασκόλ του «τριφυλλιού» και φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 34!

παλασιος

Παλάσιος: «Θέλω να δώσω τα πάντα στον Παναθηναϊκό»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ανέφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου του είπα πως ήθελα να έρθω και θα ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου».

Για τους Αργεντίνους που είχαν αγωνιστεί στον παρελθόν στον Παναθηναϊκό και αν μπορεί να γίνει ηγέτης της ομάδας: «Έχω δει μερικούς παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θέλω να δώσω τα πάντα και να είμαι σύντομα έτοιμος να βοηθήσω».

Για τα ντέρμπι που θέλει να παίξει: «Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μεγάλα ντέρμπι. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, για να νικήσουμε θα δώσω δύο φορές τον καλύτερο εαυτό μου. Η αλήθεια είναι που από όταν ήμουν στην Αργεντινή μου έρχονταν πολλά ωραία μηνύματα από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τους στόχους του: «Ξέρω πως ο σκοπός είναι να φέρω τον Παναθηναϊκό στο ψηλότερο επίπεδο, ξέρω πως έχουμε πολλούς παίκτες που είναι ηγέτες και εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα