Ματέο Γκαρσία: «Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα»

Ματέο Γκαρσία: «Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα»

Newsroom
Ματέο Γκαρσία: «Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Αρη έδωσε το... σύνθημα ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Σκόρερ του Αρη στο χθεσινό (3/9) 1-1 με τον Ολυμπιακό ήταν ο Ματέο Γκαρσία και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έδειξε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. «Ηταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κλείσαμε καλά τα φιλικά. Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα», σχολίασε αρχικά στη NOVA. Και συνέχισε για τον ίδιο και το 3ο του γκολ στα φιλικά προετοιμασίας. «Είναι σημαντικά τα γκολ για έναν παίκτη, ακόμα και στα φιλικά. Μου δίνει δύναμη και ώθηση για να ανέβω ψυχολογικά, περιμένοντας με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το αυξημένο ανταγωνισμό φέτος στο ρόστερ σχολίασε πως «εμένα μου φαίνεται πολύ καλό. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Κάθε χρόνο το επίπεδο της ομάδας ανεβαίνει με τις μεταγραφές που γίνονται».
Κλείνοντας έστειλε και ένα «μήνυμα» στους φίλους της ομάδας. «Εκτιμώ τους οπαδούς μας. Πάντα είναι στο πλευρό μας, εύκολα ή δύσκολα. Τους περιμένουμε πάλι δίπλα μας φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα