Παναθηναϊκός: Έτοιμες οι φανέλες για Βιτάλ και Παλάσιος (pic)

Παναθηναϊκός: Έτοιμες οι φανέλες για Βιτάλ και Παλάσιος (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Έτοιμες οι φανέλες για Βιτάλ και Παλάσιος (pic)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ετοίμασε για τον κόσμο τις φανέλες των Παλάσιος και Βιτάλ, με τους οπαδούς να έχουν τη δυνατότητα να τις προμηθευτούν από το κατάστημα της ομάδας που επέστρεψε στη Λεωφόρο!

Το ρόστερ έκλεισε με τους Λούντκβιστ, Βιτάλ, Παλάσιος και Μπρινιόλι στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού του 2021.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη έτοιμες τις φανέλες των Βιτάλ και Παλάσιος με τους αριθμούς που επέλεξαν οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου και ο κόσμος μπορεί να τις προμηθευτεί από το επίσημο κατάστημα του κλαμπ που επέστρεψε στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

Οι νέες φανέλες με το νούμερο 34 του Palacios και το νούμερο 98 του Vital βρίσκονται ήδη στην ανανεωμένη μπουτίκ του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου. Στο γνώριμο σημείο - Τσόχα 43- με ανακαινισμένο εσωτερικό χώρο, οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να ντυθούν στα χρώματα του Τριφυλλιού. Σας περιμένουμε! #Panathinaikos #PAOFC2021_21 #Palacios #Vital #NewShirt

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα