ΟΦΗ - Εργοτέλης 1-0: Νικηφόρα πρόβα τζενεράλε με Μαρινάκη (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ - Εργοτέλης 1-0: Νικηφόρα πρόβα τζενεράλε με Μαρινάκη (vid)

bet365

Ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ» χάρη σε σουτ του Μαρινάκη έξω από την περιοχή στο 76'. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Λάμπρου και Ντουρμισάι.

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο τεστ του ΟΦΗ πριν από τη σέντρα της Super League Interwetten (Δευτέρα 13/9, 19.30 κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη). Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ» χάρη σε σουτ του Μαρινάκη έξω από την περιοχή στο 76'.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για τον ΟΦΗ, μετά από αυτές με Ατρόμητο (2-1), Απόλλωνα (2-1) και ΠΟΑ (5-0).

Έτσι έπαιξε ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με διάταξη 4-2-3-1. Ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Μαρινάκης, αριστερός ο Λυμπεράκης, στόπερ οι Βούρος και Πασαλίδης. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Ντε Γκούζμαν - Γκαγιέγος, δεξιός εξτρέμ ο καμάου, αριστερός ο Λάμπρου και ο Νέιρα αγωνίστηκε πίσω από τον Καστάνιος.

Λύση με Μαρινάκη

Ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά στο 11', όταν η σέντρα - σουτ του Νέιρα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσέλιου. Στο πρώτο 25λεπτο δεν έγινε άλλη ευκαιρία, ώσπου στο 26' ο Μαρινάκης έπαιξε το 1-2 με τον Καστάνιος, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Καμάου βρήκε τον Καστάνιος, ο οποίος σούταρε και αστόχησε. Ο Εργοτέλης, ομάδα που θα συμμετάσχει στη Super League 2, έκανε την πρώτη του τελική στο 36', όταν το σουτ του Μπουτσάκη κατέληξε άουτ.

Στο 51' ο Λάμπρου έκανε ωραία ενέργεια, έδωσε στον Νέιρα, του οποίου το σουτ δεν ήταν ικανό να απειλήσει τον Τσέλιο. Ο Μπουρσέλης στο 53' και στο 63' σούταρε χωρίς επιτυχία, δεν έγινε όμως το ίδιο με τον Μαρινάκη στο 76'. Ο δεξιός μπακ των γηπεδούχων έκανε συρτό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Τσέλιου για το 1-0.

Στο 80' ο Καστάνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο κίπερ του Εργοτέλη άπλωσε το κορμί του και σταμάτησε το πλασέ του Ολλανδού στράικερ, ο οποίος στο 88' αντικαταστάθηκε από τον 16χρονο Καρανδινό.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Σωτηρίου (46' Βάτερμαν, 77' Σηφάκης), Μαρινάκης, Λυμπεράκης (46' Κοροβέσης), Πασαλίδης, Βούρος, Γκαγιέγος (62' Ντουρμισάι), Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Καμάου (62' Μπαλογιάννης), Λάμπρου, Καστάνιος (88' Καρανδινός).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μπαδήμας): Τσέλιος, Κόλα, Σαρρής, Μίκο, Σερβολάκης, Κατσούρι (63' Πέιος), Μπουτσάκης (63' Ντουμάνης), Βουτσάς (79' Δασκαλάκης), Κουάτενγκ (46' Ποζατζίδης), Μπουρσέλης (79' Πάγια), Κωστανάσιος (70' Νικολακάκης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα