Οι νέες εμφανίσεις του Ιωνικού (pics)

Οι νέες εμφανίσεις του Ιωνικού (pics)

Newsroom
 Οι νέες εμφανίσεις του Ιωνικού (pics)

bet365

Οι Νικαιώτες παρουσίασαν τις εμφανίσεις της νέας σεζόν με το μοτό «Εκεί που ανήκουμε!».

Στη μεγάλη κατηγορία επέστρεψε, μετά από 14 χρόνια, ο Ιωνικός που παρουσίασε σήμερα (3/9) τις εμφανίσεις του για τη νέα σεζόν με το «σύνθημα» «Εκεί που ανήκουμε!».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Η ομάδα μας, μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της στην Super League Interwetten 2021-2022, που θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια ύστερα από 14 χρόνια.

Μετρώντας αντίστροφα, η ΠΑΕ Ιωνικός παρουσιάζει τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2021-22, με τη σφραγίδα της Macron.

Αλεξίς Ρομαό, Κώστας Τσιριγώτης, Λευτέρης Ματσούκας, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και Λευτέρης Χουτεσιώτης φωτογραφήθηκαν με τις νέες εμφανίσεις στο γήπεδο της Νεάπολης και έστειλαν το μήνυμα της μεγάλης επιστροφής. Εκεί που ανήκουμε!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα