ΟΦΗ: Πετυχημένη επέμβαση στον μηνίσκο ο Μεγιάδο

Newsroom
ΟΦΗ: Πετυχημένη επέμβαση στον μηνίσκο ο Μεγιάδο

bet365

Ευχάριστα τα νέα για τον Μιγκέλ Μεγιάδο, καθώς η επέμβαση στον έξω μηνίσκο του Αργεντίνου μέσου ήταν πετυχημένη και μάλιστα έγινε μόνο καθαρισμός και όχι συρραφή.

Αναλυτικά οι Κρητικοί αναφέρουν σχετικά με την επέμβαση του Μεγιάδο τα εξής: «Σε επιτυχημένη επέμβαση καθαρισμού στον έξω μηνίσκο του δεξιού γόνατος υποβλήθηκε ο Miguel Mellado από τους γιατρούς του ΟΦΗ κ.κ. Γιώργο Κουβίδη και Δημήτρη Μπακαρό. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα αρχίσει άμεσα φυσιοθεραπεία και ο χρόνος επιστροφής του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες εβδομάδες».

Το σημαντικό για την περίπτωση του Μεγιάδο όπως τονίζουν και στον ΟΦΗ, είναι πως έγινε μόνο καθαρισμός και δε χρειάστηκε συρραφή.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED