Μάνατζερ Τσούμπερ για ΑΕΚ: «Δεν έχω δει άλλη ομάδα να παλεύει τόσο για έναν παίκτη»

Μάνατζερ Τσούμπερ για ΑΕΚ: «Δεν έχω δει άλλη ομάδα να παλεύει τόσο για έναν παίκτη»

Newsroom
Μάνατζερ Τσούμπερ για ΑΕΚ: «Δεν έχω δει άλλη ομάδα να παλεύει τόσο για έναν παίκτη»

bet365

Εκπληκτος έμεινε ο ατζέντης του Στίβεν Τσούμπερ με το πόσο πολύ πάλεψε η ΑΕΚ, προκειμένου να αποκτήσει τον 30χρονος Ελβετό μέσο.

Η μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ ήταν ίσως η πιο δύσκολη μεταγραφή της ομάδας τα τελευταία χρόνια, καθώς η υπόθεση δουλευόταν δουλευόταν πάνω από 15 μέρες. Οι Γιάννης Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Κονέ αλλά και ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Δημήτρης Μελισσανίδης έκαναν τα πάντα προκειμένου να ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα» τον διεθνή Ελβετό μέσο.

Θυμίζουμε πως χαρακτηριστική ατάκα του Μελισσανίδη ήταν: «Ο παίκτης αυτός θα έρθει στην ΑΕΚ, δεν κάνω πίσω, αλλά βασική προϋπόθεση είναι ότι αυτό θα τελειώσει απόψε», ενώ από την πλευρά τους Παπαδημητρίου και Κονέ του είχαν διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην Αθήνα χωρίς τον ίδιο στην παρέα τους. «Εμείς εισιτήριο επιστροφής δεν έχουμε, θα μείνουμε εδώ μέχρι να σε πάρουμε μαζί μας στην Αθήνα», του είχαν πει.

Ο Τσούμπερ

Ο Μίλος Μαλένοβιτς, μάνατζερ του Τσούμπερ, μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο αποφασισμένη έδειξε η ΑΕΚ προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.

«Δεν έχω δει άλλη ομάδα να παλεύει τόσο για έναν παίκτη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαλένοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα