Ολυμπιακός: Με Λόπες, Καρμπόβνικ, Τικίνιο, Αλγκασίμ Μπα και Κινκουέ στο «Κλ. Βικελίδης»

Ολυμπιακός: Με Λόπες, Καρμπόβνικ, Τικίνιο, Αλγκασίμ Μπα και Κινκουέ στο «Κλ. Βικελίδης»

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Με Λόπες, Καρμπόβνικ, Τικίνιο, Αλγκασίμ Μπα και Κινκουέ στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20.00) τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τη δυνατότητα να δει σε αγωνιστική κατάσταση παίκτες όπως οι Λόπες, Καρμπόβνικ, Τικίνιο, Αλγκασίμ Μπα και Κινκουέ.

Απόψε (20.00) ο Ολυμπιακός κοντράρεται στη Θεσσαλονίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο τελευταίο του -φιλικό- παιχνίδι πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Άρη (NovaSports Prime), σε ένα ματς βέβαια από το απουσιάζουν οι διεθνείς, που δεν είναι και λίγοι (Κουντέ, Βατσλίκ, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Ρέαμτσιουκ, Μάρκοβιτς, Χασάν, Ονιεκούρου, Τζολάκης, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι, Ανδρούτσος).

Μπορεί να απουσιάζουν αυτοί οι 15 ποδοσφαιριστές, αλλά το φιλικό έχει την αξία του, διότι στην αποστολή βρίσκονται νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με λίγο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής με τους «ερυθρόλευκους». Ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να δει σε αγωνιστική κατάσταση παίκτες όπως είναι ο Ρόνι Λόπες, ο Καρμπόβνικ, ο Τικίνιο, ο Αλγκασίμ Μπα και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, ο Γάλλος στόπερ Κινκουέ που ήρθε από την Ίντερ U19.

Αν εξαιρεθεί ο χαφ Ξενιτίδης, βέβαια, οι υπόλοιποι της ενδεκάδας θα είναι παίκτες της πρώτης ομάδας, δηλαδή οι Κρίστινσον, Ουσεϊνού Μπα, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Λόπες, Τικίνιο και Αραμπί. Διαθέσιμοι θα είναι και οι Αποστολόπουλος, Καραργύρης, Μαρίνος, Αλγκασίμ, Μαυρουδής, Νίκολιτς, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Βοΐλης και Κινκουέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στην εφετινή Super League Interwetten την Κυριακή (12/9, 20.30), εντός έδρας εναντίον του Ατρόμητου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα