ΠΑΟΚ: Πρόβα στη Βέροια πριν από την πρεμιέρα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Πρόβα στη Βέροια πριν από την πρεμιέρα

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα της Super League Interwetten το απόγευμα του Σαββάτου (4/9) στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα.

Μπορεί η απουσία πολλών διεθνών να είναι ένα σημαντικό εμπόδιο, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, κυρίως οι τρεις τελευταίες μεταγραφές, μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αυτή τη λογική έχει η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (4/9) στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Μια αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 18.00 χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, με γενική είσοδο 10 ευρώ για τους φιλάθλους.

Η σχετική ανακοίνωση της Βέροιας με τις λεπτομέρειες του φιλικού αναφέρει:

«Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ Βέροιας και ΠΑΟΚ.

Γενική είσοδος: 10€

Είσοδος στη Θύρα 2 – VIP μόνο για κατόχους κάρτας διαρκείας σεζόν 2021-2022.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση καρτών διαρκείας στο επίσημο site της ΠΑΕ.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων για την είσοδο σε όλες τις Θύρες του γηπέδου θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα