Ολυμπιακός: Το «ταμείο» των μεταγραφών

Ολυμπιακός: Το «ταμείο» των μεταγραφών

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «ταμείο» των μεταγραφών

bet365

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε αισθητά και φέτος και το Gazzetta βάζει κάτω τα δεδομένα σε σχέση με τους παίκτες που πήρε.

Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις κοιτάζει κανείς το τι ανάγκες είχε θέσει ο ίδιος ο σύλλογος, το τι παίκτες πήρε (αλλά και βέβαια ποιοι έφυγαν και ποιους κράτησε) και το που εν τέλει κατέληξε. Το ποιο είναι το... ταμείο και ειδικά όταν πρόκειται για τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ήθελε μέχρι το τέλος των μεταγραφών να κλείσει έναν ακόμα ακραίο μπακ και έναν στόπερ ενδεχομένως αλλά αυτό δεν συνέβη και έτσι υπάρχει μία σχετική συζήτηση κυρίως για τα δύο άκρα της άμυνας (ιδίως για αριστερά που είναι ο Ρέαμπτσιουκ με τον νεαρό Αποστολόπουλο αλλά υπάρχει και ο Πολωνός Καρμπόβνικ που παίζει δεξιά και αριστερά). Σε επίπεδο ακραίων μπακ ο Ολυμπιακός θα έχει λοιπόν τους Λαλά, Ανδρούτσο και Καρμπόβνικ για δεξιά και τους Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ και τον Αποστολόπουλο για αριστερά.

Ο Μίχαλ

Από την άλλη σύμφωνα με τις κινήσεις που έγιναν στο κέντρο (που δεν έφυγε ο Μαντί Καμαρά, γεγονός πολύ σημαντικό ενώ έμειναν και άλλα βασικά γρανάζια της ομάδας όπως ο Εμβιλά) αλλά και στα άκρα της επίθεσης (με Λόπες και Ονιεκούρου) ο Ολυμπιακός βγάζει ένα ιδιαίτερα θετικό πρόσημο. Όπως επίσης και η απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες, που από τη στιγμή που γύρισε στο 100% μετά τον τραυματισμό του, δυναμώνει αισθητά την ομάδα στο κομμάτι της επίθεσης. Άρα η όποια συζήτηση γίνεται περισσότερο για το αμυντικό κομμάτι και κυρίως για τα δύο άκρα στα μετόπισθεν.

Αλλαγές υπήρχαν φυσικά σε όλες τις γραμμές. Να τις δούμε θέση προς θέση:

Τερματοφύλακες

In: Βατσλίκ

Out: Σα

Άμυνα - στόπερ

In: Κινκουέ και Μάρκοβιτς

Out: Σεμέδο (υπό την έννοια πως είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων από πριν τους αγώνες με τη Σλόβαν)

Άμυνα - μπακ:

In: Καρμπόβνικ

Out: Χολέμπας, Ντρέγκερ και Γιάννης Μασούρας

Κέντρο:

In: Κούντε και Αγκιμπού Καμαρά

Out: Πέπε και Τιάγκο Σίλβα

Επίθεση - εξτρέμ:

In: Ονιεκούρου, Λόπες, Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα

Out: Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς

Επίθεση - φορ:

In: Τικίνιο Σοάρες και Αλγκασίμ Μπα (υπάρχει και ο Πινακάς για την επίθεση)

Out: Κάιπερς και Σολδάνο

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ, στο Spotify.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα