Νέα ανατροπή με Σάντε Σίλβα που οδεύει προς Νότιγχαμ Φόρεστ!

Νέα ανατροπή με Σάντε Σίλβα που οδεύει προς Νότιγχαμ Φόρεστ!

Νέα ανατροπή με Σάντε Σίλβα που οδεύει προς Νότιγχαμ Φόρεστ!

bet365

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Σάντε Σίλβα στον Άρη δείχνει να ακυρώνεται καθώς ο Πορτογάλος, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Διαδοχικές είναι οι εναλλαγές δεδομένων στην υπόθεση του Σάντε Σίλβα. Ο Άρης φαινόταν να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού, έχοντας καταθέσει πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του στη Γουέστ Χαμ. Γνώριζε ότι είχε να αντιμετωπίσει τη Ντιζόν καθώς σχετικό ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και η γαλλική ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της Record, η Ντιζόν έβγαινε νικήτρια στη διεκδίκηση του παίκτη, έχοντας καταθέσει καλύτερη πρόταση στη Γουέστ Χαμ. Αυτά τα δεδομένα ήρθαν να ανατραπούν πριν από λίγο καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σίλβα έχει σχεδόν καταλήξει στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ο αγγλικός σύλλογος εκδήλωσε ενδιαφέρον αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, η πρότασή του προφανώς εκτιμήθηκε από τη Γουέστ Χαμ, παράλληλα όμως και ο Σάντε Σίλβα αναθεώρησε τις απόψεις του και αποφάσισε ότι είναι καλύτερο για την καριέρα του να παραμείνει στην Αγγλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα