Super League Interwetten: Την Πέμπτη (2/9)... κλειδώνει η έναρξη του πρωταθλήματος

Super League Interwetten: Την Πέμπτη (2/9)... κλειδώνει η έναρξη του πρωταθλήματος

bet365

Η Γενική Συνέλευση της Super League Interwetten θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 2/9, εκεί όπου και αναμένεται να μάθουμε το ακριβές πρόγραμμα των πρώτων δύο αγωνιστικών.

Τα τυπικά απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 11/9.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, λόγω χρόνου δεν μπορούσε να καταστεί εφικτό να περάσει η προκήρυξη ούτε την Τρίτη καθώς θα πρέπει πρώτα να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες. Έτσι δεν μπορούσε να βγει το νέο πρόγραμμα με τις σχετικές ημερομηνίες κάτι που θα συμβεί την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση της Super League Interwetten:

«Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα