Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Λιάιτς λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών

Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Λιάιτς λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών

bet365

Τελειώνει η άμμος στην κλεψύδρα για τον ΠΑΟΚ, που συνεχίζει να ψάχνει για το «δέκα το καλό», έχει κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση για τον Αντεμ Λιάιτς και περιμένει.

Στο… «παρά ένα» θα ξεκαθαρίσει το θέμα του μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ. Συνηθισμένα τα βουνά από χιόνια και από ανάλογες καταστάσεις την 31η Αυγούστου στη Μικράς Ασίας, αν θυμηθούμε τι έχει συμβεί -τέτοια μέρα- τα προηγούμενα χρόνια.

Σε 24 ώρες κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο και στην Τούμπα περιμένουν την οριστική απάντηση της Μπεσίκτας στην πρόταση που έχουν κάνει για την απόκτηση του Άντεμ Λιάιτς.

Το όνομα του 29χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού «έπεσε στο τραπέζι» στην χτεσινή τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Με δεδομένο ότι η υπόθεση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο οδεύει προς οριστικό ναυάγιο, οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν την αναζήτηση τους στην προσπάθεια που θέλουν να κάνουν για την ενίσχυση της ομάδας στην συγκεκριμένη θέση.

Στη μεταγραφική λίστα υπήρχαν (και υπάρχουν…) κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (Τσικίνιο, Λούκας κ.α.) ωστόσο στο… παρά ένα ξεχώρισε αυτή του Λιάιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται στα πλάνα της Μπεσίκτας για τη νέα χρονιά. Μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα «βάρος» για το μπάτζετ της τουρκικής ομάδας, που ψάχνει τρόπους για να… ξεφορτωθεί τα 2,8 εκατ. ευρώ ή μέρος των χρημάτων που έχει να εισπράξει ο πρώην άσος των Παρτιζάν, Φιορεντίνα, Ρόμα, Ίντερ και Τορίνο.

Ο «Δικέφαλος» έχει καταθέσει μια πρόταση με την οποία είναι διατεθειμένος να καλύψει το 50% του συμβολαίου και περιμένει την απάντηση της Μπεσίκτας, που θα πρέπει να καλύψει το υπόλοιπο ποσό.

Η Σαμπντόρια φαίνεται να έχει αποσυρθεί από το παιχνίδι για την απόκτηση του Λιάιτς, ωστόσο υπάρχει στα σκαριά πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ κάποια δημοσιεύματα στην Τουρκία υποστηρίζουν πως έχει απορριφθεί η πρόταση του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα