Τσούμπερ: «Στόχος οι τίτλοι με την ΑΕΚ» (vid)

Τσούμπερ: «Στόχος οι τίτλοι με την ΑΕΚ» (vid)

Τσούμπερ: «Στόχος οι τίτλοι με την ΑΕΚ» (vid)

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, πραγματοποίησε ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος μίλησε για την μεταγραφή του στην Ένωση, τις συζητήσεις που είχε όλο αυτό το διάστημα με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και για τους στόχους του με τον Δικέφαλο.

Ο 30χρονος Ελβετός μέσος, για τον οποίο ενημερωθήκατε πρώτοι από το Gazzetta, αποτελεί κι επίσημα από την Δευτέρα (30/08) ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τσούμπερ εξέφρασε την χαρά του που θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του AEK TV:

«Είναι πραγματικά όμορφο το να βρίσκομαι εδώ. Ήταν μια πολύ μακρά μέρα για μένα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέποντας τα πρόσωπα των ανθρώπων εδώ νιώθω περήφανος, όπως και με τα τρόπαια εδώ… Οπότε, είμαι πολύ πολύ χαρούμενος.

Είχα πολύ καλές συζητήσεις με τους ανθρώπους του κλαμπ, ήμασταν σε επαφή για μια μεγάλη περίοδο και η προσπάθεια που έκαναν ήταν… Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα ήταν να νιώθω πως όλο το κλαμπ με θέλει πολύ, οπότε στο τέλος ήταν μια εύκολη απόφαση. (Το πρώτο που έμαθα για την ΑΕΚ) ήταν ότι πρέπει να κατακτά τίτλους και να κερδίζει τους ανταγωνιστές της.

Καταρχήν θέλω να μην έχω τραυματισμούς, όλοι μας, όλη η ομάδα. Γιατί ως ομάδα έχουμε μεγάλη ποιότητα και αν όλοι οι παίκτες είμαστε υγιείς, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να τα πετύχω μαζί τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα