Σέμεδο: Τα επόμενα βήματα της υπόθεσης

Σέμεδο: Τα επόμενα βήματα της υπόθεσης

Σέμεδο: Τα επόμενα βήματα της υπόθεσης

bet365

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού άσκησε η εισαγγελία στον Ρούμπεν Σεμέδο που αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Κάτω από άκρα μυστικότητα οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελία μετά την καταγγελία για βιασμό σε ανήλικη, με τον Πορτογάλο αμυντικό να παραμένει υπό κράτηση στην ΓΑΔΑ.

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον ποδοσφαιριστή. Ο Σεμέδο έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο το πρωί, ώστε να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Αφού απολογηθεί, ο ανακριτής με την σειρά του θα αποφανθεί αν θα πρέπει να οδηγηθεί σε δίκη ή όχι η υπόθεση και με ποιες κατηγορίες.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης, ο Σεμέδο μαζί με έναν 40χρονο αλλοδαπό την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασε, σε ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα