Σήμερα στην Αθήνα ο Γέφτιτς για την ΑΕΚ!

Σήμερα στην Αθήνα ο Γέφτιτς για την ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Σήμερα στην Αθήνα ο Γέφτιτς για την ΑΕΚ!

bet365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Ντάρκο Γέφτιτς στην ΑΕΚ, με τον Ελβετό μέσο να έρχεται σήμερα (30/08) στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει στην Ένωση.

Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Στέφεν Τσούμπερ έβαλε μπρος και την υπόθεση για την απόκτηση του Ντάρκο Γέφτιτς από την Ρουμπίν Καζάν.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών προχώρησαν με ταχύτατους ρυθμούς και η ΑΕΚ κατάφερε να ολοκληρώσει μία ακόμη σημαντική προσθήκη, λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γέφτιτς αναμένεται να είναι εντός της ημέρας (30/08) στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στους «κιτρινόμαυρους». Ο 28χρονος Ελβετός μέσος θα ενταχθεί στην ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού από την Ρουμπίν Καζάν, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2022 υπογράφοντας για 1+3 χρόνια. Αν η Ένωση αποφασίσει να κάνει χρήση της οψιόν, η οποία αγγίζει το 1.000.000 € τότε αυτόματα ενεργοποιείται και το συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Τη φετινή σεζόν, ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μέσος αγωνίστηκε 8 φορές με την Ρουμπίν Καζάν (6 στο πρωτάθλημα, 2 στα προκριματικά του Conference League), σημειώνοντας και ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Λεχ Πόζναν, Βασιλεία και Βάκερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα