Παναθηναϊκός - Παλάσιος: «Έτοιμα και τα έγγραφα μέσα στην ημέρα»

Παναθηναϊκός - Παλάσιος: «Έτοιμα και τα έγγραφα μέσα στην ημέρα»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός - Παλάσιος: «Έτοιμα και τα έγγραφα μέσα στην ημέρα»

bet365

Ίσως και εντός της ημέρας να έχει τελειώσει, όπως αναμενόταν άλλωστε, το θέμα του Παλάσιος και του Παναθηναϊκού όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι από την Αργεντινή.

Ο Παναθηναϊκός μετά τους Λούντκβιστ και Βιτάλ φαίνεται πως είναι έτοιμος ν' ανακοινώσει και τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Η υπόθεσή του εξελίχθηκε σε μεταγραφικό θρίλερ αφού εμπλέκονταν οι Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα στις προσπάθειες του «τριφυλλιού» για τον ποδοσφαιριστή, όμως, όλα δείχνουν να εξελίσσονται υπέρ των «πράσινων».

Άλλωστε, ο μάνατζερ του παίκτη, είχε αναφέρει στο Gazzetta πως πολύ σύντομα όλα θα έχουν τελειώσει και αυτό επιβεβαιώνεται και από τον Τύπο της Αργεντινής.

«Αποχωρεί από την Ιντεπεντιέντε, θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, τα έγγραφα θα είναι έτοιμα την Δευτέρα» έγραψε στα social media ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Γκαστόν Εντούλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα