Ολυμπιακός: Τόπο στα νιάτα με αρκετές προσθήκες ταλαντούχων παικτών

Ολυμπιακός: Τόπο στα νιάτα με αρκετές προσθήκες ταλαντούχων παικτών

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τόπο στα νιάτα με αρκετές προσθήκες ταλαντούχων παικτών

bet365

Η δημιουργία της Β' ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και η κλασική πρακτική των Ερυθρόλευκων να παίρνουν ταλέντα, αξιοποιώντας ελκυστικές ευκαιρίες έφερε και φέτος ενδιαφέροντα projects στο Λιμάνι.

Η συμφωνία για την απόκτηση του Δημήτρη Πινακά ήταν η τελευταία χρονικά κίνηση των Πειραιωτών για νεαρό σε ηλικία παίκτη. Σε μία χρονιά που ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα περισσότερους πιτσιρικάδες λόγω και της ομάδας Β' οι κινήσεις που έγιναν με μικρούς σε ηλικία παίκτες δεν είναι και λίγες. Ο 20χρονος άλλοτε επιθετικός της ΑΕΛ θα κλείσει για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, συνθέτοντας ένα μωσαϊκό με αρκετούς πιτσιρικάδες για φέτος. Να τους δούμε:

ΕΤΙΕΝ ΚΙΝΚΟΥΕ: Ο 19χρονος στόπερ Ετιέν Λούντοβιτς Γιουτέ Κινκουέ αποκτήθηκε από την Ίντερ. Με ύψος 1.95 μέτρα έχει διαβατήριο από Γαλλία και Καμερούν, έχοντας γεννηθεί στη Γαλλία και παίζοντας στην U17 της χώρας. Αποκτήθηκε και για τη Β' ομάδα και για την πρώτη.

Ο Καρμπόβνικ

ΜΙΧΑΛ ΚΑΡΜΠΟΒΝΙΚ: Ο 20χρονος Πολωνός έκλεισε με δανεισμό από τη Μπράιτον για την πρώτη ομάδα. Αν και δεξιοπόδαρος παίζει αριστερό μπακ. Επίσης αγωνίζεται και ως δεξί μπακ και ως χαφ. Είναι μία πολύ αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή και ένα project που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Μπορεί να παίξει οκτάρι, πίσω από τον φορ αλλά και στα άκρα. Στα 20 του χρόνια ο μεσοεπιθετικός από τη Γουϊνέα αποχώρησε από τη Λιλ, που δεν είχε φροντίσει να τον δεσμεύσει σωστά με επαγγελματικό συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός άδραξε την ευκαιρία. Έχει φέτος 4 ματς με 1 γκολ στον Ολυμπιακό. Αποκτήθηκε και για τη 2η και για την 1η ομάδα.

ΑΛΓΚΑΣΙΜ ΜΠΑ: Ένα ακόμα ποδοσφαιρικό... διαμαντάκι από την Αφρική και τη Γουϊνέα που εντόπισε και έκλεισε ο Ολυμπιακός. Στα 18 του χρόνια παίζει δεκάρι, ακραίος αλλά και φορ. Ο Μπα έκλεισε και για την α' και για τη β' ομάδα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: Ένας ακόμα πιτσιρικάς κοντά στα 20 του χρόνια. Ο 19χρονος βασικός σκόρερ της ΑΕΛ αλλά και ένας παίκτης που παίζει φορ, ακραίος αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Είχε πέρυσι 31 αγώνες με 7 γκολ και προορίζεται και για την πρώτη και για τη δεύτερη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα