ΑΕΚ: Βασικός ο Άμραμπατ στο φιλικό με τον Βόλο

ΑΕΚ: Βασικός ο Άμραμπατ στο φιλικό με τον Βόλο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Βασικός ο Άμραμπατ στο φιλικό με τον Βόλο

bet365

Ο Νορντίν Άμραμπατ ξεκινάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης για την Ένωση. Βασικός και ο Κλεμάν Μισελέν στο δεξί άκρο της άμυνας, μέσα και ο Σέρχιο Αραούχο.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Βόλο σε φιλική αναμέτρηση, σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιλέγει στο αρχικό σχήμα τον Άμραμπατ ως αριστερό εξτρέμ, με τον Τάνκοβιτς στο δεξί άκρο και τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, με τον Μισελέν να ξεκινάει κι αυτός στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο αριστερό είναι ο Μιτάι, ενώ δίδυμο στο κέντρο της αμυντικής γραμμής οι Τζαβέλλας και Βράνιες, ο οποίος φοράει και το περιβραχιόνιο.

Στον άξονα ο Λε Ταλέκ ξεκινάει ως «κόφτης» έχοντας ελαφρώς πιο μπροστά του τους Σάκχοφ και Σιμάνσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα