Ολυμπιακός: Τουρκία καλεί Χασάν

Ολυμπιακός: Τουρκία καλεί Χασάν

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Τουρκία καλεί Χασάν

bet365

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία ομάδα από την Τουρκία επιδιώκει τη μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν από τον Ολυμπιακό.

Μεταγραφικός «πυρετός» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό. Διεργασίες και συζητήσεις επί συζητήσεων για να συγκροτηθεί το ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Άλλωστε την Τρίτη (31/8) ολοκληρώνεται η προθεσμία για το πάρε - δώσε και εκτός από την ενίσχυση, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επεξεργάζεται και το μέλλον παικτών που θα χαιρετήσουν.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία υπάρχει ομάδα από την Τουρκία που επιδιώκει τη μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν. Ότι υπάρχει πρόταση για τον 28χρονο διεθνή επιθετικό, ο οποίος τη Δευτέρα (30/8) θα ενσωματωθεί στην εθνική Αιγύπτου, αφού έχει κληθεί για τους αγώνες με Αγκόλα και Γκαμπόν, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το όνομα του κλαμπ που φέρεται να έχει κινηθεί για τον υψηλόσωμο στράικερ δεν έχει γίνει γνωστό. Πάντως αυτό το διάστημα οι ομάδες που σίγουρα ψάχνουν επιθετικό είναι η Φενέρμπαχτσε, η Ρίζεσπορ και η Κόνιασπορ (όχι πως δεδομένα μία από αυτές έχει κάνει τη σχετική κίνηση).

Ο Χασάν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023 και σε όλη του την πορεία με τα «ερυθρόλευκα» μετρά 95 συμμετοχές, 38 γκολ και επτά ασίστ. Στις 24 Μαΐου το Gazzetta σάς είχε ενημερώσει ότι το μέλλον του Αιγύπτιου θα επηρεαζόταν από τη μεταγραφή του Τικίνιο. Μένει να φανεί πώς θα κυλήσουν τα πράγματα με τον 28χρονο σέντερ φορ. Αν δηλαδή αποχωρήσει ή παραμείνει στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα