Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

bet365

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε και απόψε στο ισόπαλο 1-1 με τους Αρκάδες. Θετικό ντεμπούτο για Λούντκβιστ, επιστροφή του Κουρμπέλη 8.5 μήνες μετά!

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε φιλικό παιχνίδι που έγινε απόψε στην Λεωφόρο. Το τελικό 1-1 αφήνει το Τριφύλλι χωρίς νίκη για όγδοο σερί φιλικό αγώνα ενώ οι Αρκάδες συνέχισαν την ανταγωνιστική εικόνα που έχουν αυτό το καλοκαίρι στα ματς προετοιμασίας. Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βελτίωσαν την εικόνα τους πάνω στο χορτάρι αλλά δεν νίκησαν, καθώς έκαναν... δώρο γκολ στους φιλοξενούμενους. Πάλι από στατική φάση, τομέα που αποτελεί μεγάλη πληγή και χρειάζεται άμεση διόρθωση!

Έτσι έπαιξαν

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και στο κέντρο της άμυνας ο Σάρλια με τον Βέλεθ. Μαουρίσιο και Ρούμπεν οι δύο κεντρικοί μέσοι. Αριστερός εξτρέμ ο Νγκμπακοτό, δεξιός ο Μπουζούκης, ο Καρλίτος σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή του 4-2-3-1 του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Ιωαννίδης.

sxs

Οι Αρκάδες παρατάχθηκαν με τον Τσιφτσή στην υπεράσπιση της εστίας, Αντζουλάς και Χριστόπουλος στο κέντρο των μετόπισθεν. Καρμόνα και Τασουλής οι δύο ακραίοι αμυντικοί. Ιγκλέσιας και Σανταφέ στον άξονα, Κανελλόπουλος, Κρέσπι, Τιλίκα μεσοεπιθετικά και στην... φουνταριστός ο Μπενίτο.

Αφεντικό ο Παναθηναϊκός αλλά δέχθηκε πάλι φτηνό γκολ

Στο πρώτο ημίχρονο, το Τριφύλλι είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, επιβλήθηκε πάνω στο χορτάρι και κατάφερε μετά από μία εξαιρετική συνεργασία του Ιωαννίδη με τον Καρλίτος να προηγηθεί στο 18᾽ χάρη σε ωραίο πλασέ του Ισπανού επιθετικού. Οι πράσινοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Μαουρίσιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 34᾽ και σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από τους φιλοξενούμενους.

fs

Η ανασταλτική συμπεριφορά, όμως, του Παναθηναϊκού είναι προβληματική στις στατικές φάσεις και στο 40᾽ ο Αστέρας έφερε το παιχνίδι στα ίδια, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρεγκίς, ο Μπενίτο αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Ιωαννίδη που μπλόκαρε εύκολα ο Τσιφτσής.

Ντεμπούτο για Λούντκβιστ, επιστροφή του Κουρμπέλη 8.5 μήνες μετά!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους αμφότεροι οι προπονητές των δύο ομάδων προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Τέσσερις ο Παναθηναϊκός και εννιά ο Αστέρας. Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με τον Αστέρα να έχει την μπάλα στα πόδια του αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Από το 65᾽ και έπειτα ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι την μπάλα ενώ στο 74᾽ ο Καμπετσής νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο.

Ντεμπούτο για τον Λούντκβιστ, ο οποίος έπαιξε ως επιτελικός. Ο Σουηδός μέσος για όσο αγωνίστηκε έδωσε πνοή στην ομάδα του, έδειξε έτοιμος από αθλητικής άποψης και κέρδισε τις εντυπώσεις. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επανεμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη μετά τις 12 Δεκεμβρίου του 2020!

Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

rmn

Παναθηναϊκός: Διούδης (46᾽ Ξενόπουλος), Χουάνκαρ, Κώτσιρας (46᾽ Σάντσες), Βέλεθ (65᾽ Πούγγουρας), Σάρλια, Μαουρίσιο, Ρούμπεν (78᾽ Κουρμπέλης), Νγκμπακοτό (57᾽ Καμπετσής), Καρλίτος (76' Xατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης (63᾽Λούντκβιστ), Ιωαννίδης (46᾽ Μακέντα).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Καρμόνα, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Κανελλόπουλος, Κρέσπι, Τιλίκα, Μπενίτο. Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Μπαράλες, Μουνάφο, Καπίγια, Ατιένθα, Καστάνιο, Ριέρα, Αλβάρες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα