Ολυμπιακός: Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει 600.000€ και ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Τσούμιτς

Ολυμπιακός: Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει 600.000€ και ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Τσούμιτς

Ολυμπιακός: Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει 600.000€ και ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Τσούμιτς

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας «παλεύει» να αποκτήσει τον Νίκολα Τσούμιτς από τον Ολυμπιακό και έκανε πρόταση για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι (600.000€ και ποσοστό μεταπώλησης 20%).

Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Νίκολα Τσούμιτς, αλλά οι προσπάθειές του μέχρι στιγμής πέφτουν στο κενό. Η πρόταση που έκανε στους «ερυθρόλευκους» η ομάδα του Βελιγραδίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mozzart, είναι η εξής:

Ο δανεισμός του 22χρονου εξτρέμ μέχρι το τέλος της σεζόν και η κάλυψη του συμβολαίου του, η υποχρεωτική του αγορά το καλοκαίρι αντί 600.000 ευρώ, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει δεκτή την προσφορά των Σέρβων και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθούν τα δεδομένα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mozzart, οι πρωταθλητές Ελλάδας κοστολογούν τον Τσούμιτς 1 εκατομμύριο ευρώ, ο οποίος αμείβεται με 20.000 ευρώ τον μήνα.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, την Παρασκευή (27/8) έγινε συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, μετά την κλήρωση που έγινε στην Τουρκία, καθώς και πως στον Ερυθρό Αστέρα αισιοδοξούν για deal την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα