Πανιώνιος - Ιωνικός 1-1

Πανιώνιος - Ιωνικός 1-1

bet365

Σε φιλικό ματς στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Χωρίς αγωνιστική δράση για ακόμα ένα σαββατοκύριακο στη Super League Interwetten, κάτι που έφερε αρκετά φιλικά για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ιωνικός αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με τους κυανέρυθρους να ανοίγουν το σκορ με τον Γροντή στο 15' και τους Νικαιώτες να φτάνουν στην ισοφάριση πέντε λεπτά πριν το τέλος με τον Μάναλη.

Στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Κοροπούλης ξεκίνησε με τον Σταματόπουλο στο τέρμα, στο κέντρο της άμυνας τους Ζούλια και Κοντοέ και τους Λάμψια και Ξυγκόρο στα δύο άκρα. Μπρέγκου και Δρίτσας ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Γροντής σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, οι Μούντριχας και Σπαρτάλης στα δύο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Σταμάτης.

Ο Δημήτρης Σπανός παρέταξε τον Ιωνικό με 4-2-3-1. Ο Αναγνωστόπουλος ήταν στο τέρμα, Κιάκος και Μύγας τα δύο μπακ και ο Λουάν με τον Σάντσες στο κέντρο της άμυνας. Ρομαό και Γκοτσούλιας οι δυο χαφ, μπροστά τους ο Μπουένο, στα άκρα οι Καμπράλ και Λενίς και στην κορυφή της επίθεσης ο Τουράμ.

Ο Πανιώνιος είχε με διαφορά το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 15'. Ο Αναγνωστόπουλος έδιωξε το δυνατό σουτ του Σταμάτη και στη συνέχεια της φάσης ο Γροντής με σουτ βρήκε δίχτυα για το 1-0. Ο Ιωνικός ήταν πολύ κακός, κάτι που ανάγκασε μάλιστα τον Σπανό να προχωρήσει σε οκτώ αλλαγές στο 34'!

Στο δεύτερο μέρος ο Ιωνικός δεν απειλούσε ιδιαίτερα τους κυανέρυθρους, όμως η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 85' με κεφαλιά του Μάναλη έπειτα από σέντρα του Βαλεριάνου, γράφοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Σταματόπουλος, Λάμψιας, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Σπαρτάλης, Δρίτσας, Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας

*Αγωνίστηκαν και οι Τσέργας, Λιούμης, Διονέλλης, Κραβαρίτης, Καλομοίρης, Αργυρίου, Πάστρας, Καραβίδας, Μίχος

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μύγας, Λουάν, Σάντσες, Κιάκος, Γκοτσούλιας, Ρομαό, Καμπράλ, Λένις, Μπουένο, Τουράμ

*Αγωνίστηκαν και οι Χουτεσιώτης, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Βαφέας, Τσιριγώτης, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Μαχαίρας, Ματσούκας, Μάναλης, Μουστάκης, Μπάσα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα