Ο Άρης ζυγίζει τις επιλογές του

Ο Άρης ζυγίζει τις επιλογές του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης ζυγίζει τις επιλογές του

bet365

Η ανοιχτή υπόθεση του κεντρικού αμυντικού ήταν ο λόγος της σημερινής (27/8) συνάντησης του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιο στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ο Άρης είχε επιλογές για το κέντρο της άμυνας και για την ακρίβεια περιπτώσεις παικτών οι οποίες εμπεριείχαν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Καμία από αυτές – είτε πρόκειται για την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Φρανζ Μπρόρσον είτε για την απροθυμία του Σίντνεϊ να αφήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Μπέτις αλλά και να έρθει στο ελληνικό Πρωτάθλημα – δεν είχε ευνοϊκή εξέλιξη. Κι έτσι, λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, οι «κίτρινοι» βρίσκονται στη θέση που ήταν και πριν από 2-3 εβδομάδες.

Αυτός ήταν και ο λόγος της συνάντησης του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιο στο περιθώριο της σημερινής (27/8) προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Μέχρι πρότινος, οι «κίτρινοι» είχαν την πολυτέλεια του χρόνου, πλέον αυτός δεν υφίσταται και το μήνυμα που αναδεικνύεται μέσα από τη συνάντηση είναι ο ερχομός εξελίξεων μέσα στο επόμενο τριήμερο, πράγμα το οποίο λίγο πολύ είναι ευνόητο καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη (31/8) και στη συνέχεια ως επιλογή υπάρχει μόνο η αγορά των ελεύθερων.

Οι δύο άνδρες ζυγίσουν τις επιλογές τους, αυτές που προέκυψαν στις τελευταίες ημέρες και με τις οποίες ασχολούνται αλλά και τις αντίστοιχες που βρίσκονται σ’ ένα συρτάρι. Μένει να φανεί αν αυτό το συρτάρι θα ανοίξει (και) υπό την πίεση του χρόνου. Αυτό θα φανεί εντός του επόμενου 48ώρου. Αν δηλαδή οι Θεσσαλονικείς θα αποταθούν σε λύση παίκτη με τον οποίον έχουν συζητήσει, γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα και παραμένει διαθέσιμος.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED