Συνεχίζονται οι επαφές της ΑΕΚ για Ζούμπερ

Συνεχίζονται οι επαφές της ΑΕΚ για Ζούμπερ

Συνεχίζονται οι επαφές της ΑΕΚ για Ζούμπερ

bet365

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ καθώς φαίνεται πως οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν την επιθυμία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του 30χρονου Ελβετού μεσοεπιθετικού.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ έκανε δυνατό μπάσιμο για τον μεσοεπιθετικό που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της ξεκινώντας επαφές τόσο με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης όσο και με τον Στέφεν Ζούμπερ για την απόκτηση του 30χρονου διεθνή Ελβετού.

Μια περίπτωση αρκετά δύσκολη, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι δείχνουν μεγάλη αποφασιστικότητα για να κάνουν την υπέρβαση και να προχωρήσουν την υπόθεση του Ζούμπερ. Τη δεδομένη στιγμή υπογεγραμμένη συμφωνία με την Αϊντραχτ για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Ελβετού μεσοεπιθετικού δεν υπάρχει, ωστόσο στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία.

Οι επαφές με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης συνεχίζονται και μέσα από αυτές φαίνεται πως οι εμπλεκόμενες πλευρές δείχνουν επιθυμία ολοκλήρωσης του deal. Επαναλαμβάνουμε ωστόσο πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και αύριο Παρασκευή (27/8) οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν με σκοπό να υπάρξει συμφωνία. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Όσον αφορά το συμβόλαιο που προσφέρει η ΑΕΚ στον Ζούμπερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό θα φτάνει στις 900.000 ευρώ ετησίως. Θυμίζουμε πως ο 30χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία τον είχε αποκτήσει πριν ένα χρόνο από τη Χόφενχαϊμ καταβάλλοντας το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Photo Credits: Getty Images

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα