ΠΑΟΚ: Μετά την πρόκριση τα είπαν Σαββίδης και Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Μετά την πρόκριση τα είπαν Σαββίδης και Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Μετά την πρόκριση τα είπαν Σαββίδης και Λουτσέσκου

bet365

Η τηλεφωνική επικοινωνία του ισχυρού άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τον Ρουμάνο τεχνικό λίγες ώρες μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου κι εκτός από τα συγχαρητήρια του ιδιοκτήτη για τη νίκη επί της Ριέκα (0-2) και την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League συζήτησαν κι άλλα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο ΠΑΟΚ κλείνει μέσα στις επόμενες ώρες άλλες δύο εκκρεμότητες στο ρόστερ του, ολοκληρώνοντας τους δανεισμούς των Σίντκλεϊ Φερέιρα και Αλεξάντρου Μιτρίτσα, οι οποίοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, καθώς υπάρχει δεδομένη συμφωνία με Ντιναμό Κιέβου και New York City.

Τα μεταγραφικά ζητήματα ασφαλώς και συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της σύντομης τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο ανδρών, μένει να φανεί το κατά πόσο οι «ασπρόμαυροι» θα προχωρήσουν και σε μια ακόμη κίνηση (πολύ δύσκολα αυτός να είναι ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο) ενίσχυσης ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (31/8).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα